Články
15. 3. 2016
Velikonoční menu z mladých mas a bylinek od 24. března
Největší událost začínajícího jara – Velikonoce - přivítáme stylově a s chutí! Velikonoční menu z mladých mas a bylinek je kompletní a je možné vybírat hned z pěti výtečných kombinací.
Už od 24. března si můžete v naší Restauraci Tomášov vychutnat pokrmy v rámci speciálního velikonočního menu z mladých mas a bylinek.
Toto menu se skládá z těchto specialit:
Jehněčí na rozmarýnu s pečenou zeleninou a brambory ... Kč 215,--
Telecí hřbet s houbovým rissotem, omáčkou demi glace a měsíčkem ... Kč 215,--
Celé baby kuřátko s teplou zeleninou a Bernskou omáčkou ... Kč 330,--
Celé baby kuřátko s pošírovaným chřestem a holandskou omáčkou ... Kč 315,--
Steak z mladého býčka podávaný s gratinovanými brambory a pepřovo - koňakovou omáčkou ... Kč 425,--
Pro rezervaci a informace volejte 577 005 929 nebo navštivte náš rezervační formulář.